Tegels Best

Wilt u in contact komen met een tegelhandel die u van een passend advies kan voorzien omtrent tegels? Voor tegels regio Best komt u bij Van Der Rijt. Wij helpen u graag met uw keuze. Onze medewerkers zijn voorzien van de juiste productkennis, waardoor wij u altijd een passend advies kunnen verstrekken. Ook als u enige vragen heeft omtrent het onderhoud en/of de verzorging van uw tegels.

Tegelhandel regio Best

Met meer dan 40 jaar ervaring staan wij bekend als dé tegelhandel in regio Best. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment weten uit te breiden en te complementeren. Zoekt u naar keramische terrastegels of vloertegels van natuursteen? Blader dan door het uitgebreide assortiment op onze website. Indien u niet direct kunt vinden waar u naar op zoek bent, raden we aan om een bezoekje te komen afleggen in Sint-Anthonis. Ongetwijfeld dat u vindt waar u naar op zoek bent in onze ruime showroom- en tuin.

Werkwijze

Van Der Rijt biedt een unieke combinatie aan voor haar klanten door opsplitsing van zijn ondernemingen. Hierdoor weten wij klanten te voorzien van de juiste producten en informatie. Wij noemen dit doelgericht en efficiént werken met de volledige focus naar u als klant toe.

Met betrekking tot de kwaliteit kunnen we garanderen dat u alleen het allerbeste verkrijgt. Omdat wij veelal grote aantallen uit het buitenland betrekken, kunnen we gunstige verkoopprijzen hanteren van onze producten. U ziet bij Van Der Rijt dan ook een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u weten of een bepaalde soort tegel wel goed past in de naaste omgeving bij u thuis? Vraag dan gemakkelijk en snel een bemonstering aan. Met een monster van ca. 10x10 verkrijgt u direct inzicht of de tegel bij u thuis past.

Voor vragen over onze producten of over de werkwijze kunt u altijd contact opnemen. Van Der Rijt staat met specialisme klaar om u te voorzien van een passend advies. Wij streven naar een optimale klantbeleving en daarom zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!