Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Afferden

Tegels Afferden

Bent u op zoek naar een tegelhandel in de buurt van Afferden? Een tegelzaak waar u een keur aan mogelijkheden hebt, en de specialisten u echt kunnen helpen om de juiste tegels te kiezen? In Sint Anthonis vindt u tegelhandel Van der Rijt, met een prachtige en zeer uitgebreide collectie aan keramische binnen- en buitentegels. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor speciale natuursteen terrastegels, steenstrips, tuinelementen en producten om uw tegels te beschermen. Kortom: alles wat u nodig heeft op tegelgebied, vindt u hier onder één dak!

De mooiste collecties keramische tegels, vlakbij Afferden

Keramische tegels zijn heel gebruiksvriendelijk en gaan heel lang mee. Ze zijn geschikt voor elke ruimte omdat ze niet alleen waterbestendig zijn, maar ook krasvrij. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om niet alleen de badkamer en de keuken, maar ook een woon- of slaapkamer te betegelen. Maar de belangrijkste reden om te kiezen voor een keramische tegel is toch wel de veelzijdigheid: welke look of uitstraling u ook wilt, met een keramische tegel is het mogelijk. Van betonlook tot houtlook en van metallook tot Portugese tegels: keramische tegels bootsen materialen en stijlen perfect na.

Traditioneel of de laatste trend: van mozaïek tot XXL tegels

Tegelhandel Van der Rijt houdt uiteraard de laatste trends voor u in de gaten, maar ook als u op zoek bent naar een tegel die in een wat traditioneler, klassieker of landelijk interieur past zult u bij ons zeker slagen. Wij onderhouden namelijk niet alleen al jarenlang contacten met de grote en gerenommeerde tegelfabrikanten, maar hebben ook ruimte voor de nieuwe, innovatieve en opkomende merken. Zo kunt u bij ons o.a. collecties vinden van de volgende tegelmerken:

Keramische tegels voor het terras

Ook als u op zoek bent naar terrastegels, zult u versteld staan van de ruime keuze die wij te bieden hebben. Binnen de categorie keramische tegels kunt u terrastegels vinden in de meest uiteenlopende looks, zoals basalt, hout of metal. Terrastegels zijn wat dikker dan indoor tegels omdat ze wat meer moeten kunnen verdragen. Ook hebben ze wat meer grip, zodat het niet meteen glad wordt wanneer het heeft geregend. Bent u van plan om de tegels die u binnen legt, naar buiten door te laten lopen? Dat geeft door het ruimtelijk effect bijzonder veel stijl aan de omgeving. Natuurlijk moet u er rekening mee houden dat een binnentegel niet buiten gebruikt kan worden. Andersom kan wel; ook hebben veel tegelfabrikanten dezelfde tegels in zowel een binnen- als een buitenvariant in hun collectie. Vraag ons gerust om advies hierin, wij helpen u graag!

Natuursteen terrastegels

Naast onze enorme collectie keramische tegels, hebben wij ook schitterende natuursteentegels in ons assortiment. Geen twee tegels zijn hetzelfde; dat is de charme van een natuurstenen terras. Dit geeft een mooie, natuurlijke uitstraling aan uw buitenruimte.

Meer informatie en contact

Op onze website kunt u alvast lekker inspiratie opdoen vanuit uw luie stoel in Afferden. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de tegels die u mooi vindt. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze zeer ruime showroom van meer dan 3000 m2 in Sint Anthonis. We raden u aan om een afspraak te maken zodat we u uitgebreid kunnen helpen en van advies kunnen voorzien. Tegelhandel Van der Rijt: kwaliteit en service sinds 1970!

Hit enter to search or ESC to close