KRONOS tegels

Kronos is een topmerk binnen de keramische wereld. Kronos vervaardigt sinds 1980 keramische producten en heeft de laatste jaren goed ingespeeld op de vraag naar hardsteenlooks. De tegelfabrikant heeft met de series Kronos Terramara, Kronos Cava Alborensis en Kronos Blau Tech drie series die prima voldoen als hardsteenlooks. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden bij Tegelhandel Van der Rijt! Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Kronos Ceramiche

De mogelijkheden van Kronos tegels kunnen hedendaags eindeloos genoemd worden. Van vloer- tot wandtegels, de tegelfabrikant biedt voor iedere smaak dé juiste tegels. Wilt u de Kronos tegels op locatie zien? Breng dan een bezoek aan onze showrooms. Daarnaast kunt u gebruikmaken van tegelviewer. Met behulp van deze online tool kunt u de tegels bekijken in de badkamer, woonkamer of slaapkamer. Ideaal voor het verkrijgen van een impressie!

Met Tegelhandel Van der Rijt kiest u voor kwaliteit

Wij kopen onze tegels groots in. Hierdoor kunnen wij zorgdragen voor een uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. Onze verkoopmedewerkers denken bovendien graag met u mee bij de keuze van tegels. Door onze jarenlange ervaring weten wij voor elke omgeving het juiste product te adviseren!