Werkwijze

Prijsstelling & Kwaliteit:

Onze bedrijven betrekken haar producten veelal rechtstreeks uit het buitenland in grote aantallen. Hierdoor kunnen we zeer gunstige verkoopprijzen hanteren en de kwaltiteit van onze producten waarborgen. Voorbeelden van landen waar wij onze producten inkopen zijn: België, Duitsland, Spanje, Italië, Turkije, Egypte, China, Vietnam en India.

Bemonstering:

Bemonstering van tegels of natuursteen is eventueel mogelijk. Een monster van ca. 10x10 kunnen wij u kosteloos toezenden mocht dit gewenst zijn.

Deze monsters dienen te allen tijde beschouwd te worden als 'doorsnee monsters' en kunnen qua tint, structuur en/of maatvoering afwijken van onze huidige voorraad of die van onze toeleverancier.

Bestellingen:

Bestellingen van tegels en natuursteen kunnen bij ons te allen tijde gedaan worden per e-mail, fax of telefonisch. Let wel, de door u bestelde hoeveelheden zijn door u zelf of door uw tegelzetter bepaald. De levertijden zijn over het algemeen vrij kort. Bij voorraad artikelen heeft u uw bestelling normaal gesproken binnen 1 á 2 weken in huis.

Verwerken van Tegels & Natuursteen:

Heeft u zelf nog niemand die de tegels of natuursteen kan verwerken? Van der Rijt BV werkt met een vaste groep tegelzetbedrijven om zich heen. Wij kunnen u de gegevens van deze bedrijven verstrekken. U neemt dan zelf contact op met desbetreffend bedrijf. Van der Rijt BV is verder niet meer betrokken bij het contact tussen u als klant en desbetreffend tegelzettersbedrijf.

Leveringen & Transportkosten:

Onze bedrijven beschikken over een eigen vrachtwagen waardoor we flexibel zijn met leveringen. Is uw order hoger dan € 500 inclusief BTW bezorgen we franco op route in onderstaande gemeentes:

Gemeente Venray / Tienray, Uden / Volkel, Nijmegen, Helmond, Veghel, Boxmeer, Mill / Sint Hubert, Sint Oedenrode, Son en Breugel, Grave, Wijchen en Laarbeek.

Is het bedrag lager dan € 500,- inclusief BTW, en u woont in één van bovenstaande gemeente dan zijn wij genoodzaakt om € 35,00 inclusief BTW transportkosten in rekening te brengen.

Woont u buiten bovenstaande gemeenten? Geen probleem! Ook dan kunnen wij uw tegels en natuursteen leveren. Deze tegels en natuurstenen zullen dan gelost worden met kraan, kooiaap of palletwagen. Afhankelijk van de zending. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Orderbevestigingen:

Indien u een bestelling plaatst bij één van onze bedrijven, en de bestelling heeft een waarde van meer dan € 1.000,- inclusief BTW dan krijgt u van ons te allen tijde een orderbevestiging toegezonden. Dit is tevens ter controle uwerzijds. Wij adviseren om deze bevestiging goed te controleren op gemaakte afspraken, afleveradres, leverdatum, hoeveelheden, materiaalkeuze, afmetingen en prijzen.

Betaling:

Wordt uw bestelling geleverd door ons eigen transport heeft u 3 mogelijkheden met betrekking tot betalen. U kunt het bedrag voldoen per mobiele PIN, á contant of per bank voorafgaande aan levering. Bij betaling voorafgaande aan levering dient het bedrag bij ons zichtbaar te zijn bijgeschreven. Is dit niet het geval zijn wij genoodzaakt de levering uit te stellen.

Wordt de bestelling naar u gezonden via extern transport dan dient het bedrag zichtbaar te zijn bijgeschreven voor verzending. Is dit niet het geval zijn wij genoodzaakt de levering uit te stellen.

Komt u uw bestelling zelf afhalen dan heeft u de mogelijkheid om het desbetreffende bedrag in de winkel te voldoen á contant of per PIN.

Statiegeldpallets & Kisten:

Voor statiegeldpallets en/of kisten zullen wij een bepaald bedrag in rekening brengen. Indien u deze pallets en/of kisten terug komt brengen, met afleverbon, krijgt u het betaalde bedrag geretourneerd. Voor leveringen buiten onze regio proberen wij veelal wegwerppallets en/of kisten te gebruiken om overbodige kosten te voorkomen.

Retourname:

Onze voorraad artikelen kunnen, mits nog in gesloten verpakking, binnen 2 maanden en maximaal 10% van het geleverde retour genomen worden. U dient deze artkelen retour te brengen en graag met bijbehorende afleverbon. Bij retouren meer dan 10% van het geleverde zijn wij genoodzaakt 15% retourkosten in rekening te brengen.

Speciale bestellingen:

Indien u een bestelling plaatst van materiaal dat speciaal besteld dient te worden of niet tot onze standaard voorraad behoort, bestaat er niet de mogelijkheid om de na productie / verzending te annuleren.

Afroeporders:

Bestellingen die op afroep zijn geplaatst dienen minimaal 5 werkdagen voorafgaand aan levering te worden afgeroepen om deze op route in te kunnen plannen.

Prijzen:

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventueele transportkosten. Tussentijdse prijswijzigingen door stijgingen van huidige lonen en lasten in binnen- en buitenland blijven voorbehouden.