Terrastegels Eindhoven

Terrastegels Eindhoven

Tegelhandel Van der Rijt is dé specialist op het gebied van tegels. Wij beschikken over een zeer uitgebreid tegelassortiment. Laat u zich adviseren en informeren door één van onze vakkundige verkoopmedewerkers. Bent u van plan om een nieuw terras aan te leggen, maar heeft u nog geen inspiratie? Breng dan een bezoekje aan onze showtuin. Deze ligt gelegen op De Staat te Sint-Anthonis. Deze locatie leent zich ideaal om terrastegels in en rondom Eindhoven te bekijken.

Natuurstenen vloer

Tegelhandel Van der Rijt biedt natuurstenen vloeren aan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een natuurstenen vloer heeft weinig tot geen onderhoud nodig, wat natuurlijk erg in uw voordeel werkt! Het product is daarbij ook slijtvast, duurzaam en uniek. Er is ruime keuze op het gebied van natuurstenen tegels. Denk hierbij aan de soorten, maten en kleuren. Samen met u gaan wij op zoek naar de tegel die bij uw wensen past. Zo heeft u bijvoorbeeld een keuze uit basalt, hardsteen en graniet.

Wilt u natuursteen op maat? Dan bent u hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor dorpels voor aan uw deur of raam, muurafdekkers en vensterbanken van natuursteen van hoge kwaliteit.

Vraag direct een offerte aan!

Wij hanteren zeer gunstige verkoopprijzen door onze producten uit het buitenland te betrekken. Landen waar u aan kunt denken, zijn: China, Duitsland, Spanje, Italië, Vietnam, India, België en Turkije.

Vragen over onze producten en/of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0485-382614. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in Sint-Anthonis! Onze enthousiaste verkoopmedewerkers ontvangen u graag met open armen voor terrastegels in omgeving Eindhoven!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën