Terrastegels Boxmeer

Terrastegels Boxmeer

Bent u op zoek naar terrastegels in regio Boxmeer? Kijk niet verder: Tegelhandel Van der Rijt is uw partner op het gebied van keramische terrastegels!

Weet u nog niet wat voor een soort terrastegels u wilt? Met meer dan vijftig soorten keramische terrastegels op voorraad kiest u altijd de juiste tegel. Onze verkoopmedewerkers ondersteunen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Ook kunt u onze showtuin bezichtigen, waardoor u meer inspiratie op doet. U kunt onze locatie bezoeken in Sint Anthonis.

Zeer uitgebreid assortiment

Bent u iemand die zich snel stoort aan krasjes en vlekken op uw tegels? Dan zijn onze keramische terrastegels dé juiste oplossing! Tegelhandel Van der Rijt biedt in het gehele assortiment terrastegels die krasbestendig en 100% vloeistofdicht zijn. Bovendien zorgen deze tegels voor een onderhoudsvriendelijke vloer met een uitstekende antislip. Het is uitgave waar u jarenlang plezier van kunt beleven. Wij kunnen u garanderen van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dit is te waarborgen doordat wij onze producten vanuit het buitenland inkopen. Denk hierbij aan landen zoals Italië, Polen, Spanje, India en Turkije.

Tegelhandel Van der Rijt beschikt over drie verschillende maatschappijen. Deze opsplitsing bevalt uitstekend, waardoor onze verkoopmedewerkers doelgerichter te werk kunnen gaan. Wij kunnen u op iedere plek voorzien van de juiste informatie en producten.

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u enige vragen over ons assortiment? Aarzel dan niet om per e-mail, telefoon of eventueel via fax contact op te nemen. Tegelhandel Van der Rijt staat graag voor u klaar!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën