Tegels Veghel

Tegels Veghel

Tegelhandel Van der Rijt levert een uitgebreid assortiment van tegels in de regio Veghel. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten tegels en zijn wij dé tegelhandel in omgeving Veghel. Zo hebben wij diverse keramische tegels in allerlei verschillende soorten en maten voor onder andere keukens, woonkamers en badkamers.

Vorm, kleur, materiaal en grootte bepalen samen de uitstraling in uw huis. Bij ons vindt u zeker tegels die bij u passen. Verder hebben wij een ruim assortiment van tegels voor buiten. Zo kan men denken aan natuursteen of keramische terrastegels. Dankzij onze grote voorraad zijn wij in staat om men snel van tegels te voorzien van uitstekende kwaliteit.

Keramische terrastegels

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in tegels voor binnen, maar dus ook voor buiten. De keramische terrastegels zijn een uitstekend alternatief op tegels van natuursteen. Tegenwoordig zijn de terrastegels ontzettend populair en zijn ze overal in Nederland te vinden.

De keramische terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en vloeistofdicht. De eigenschappen van deze tegels maken het uiterst geschikt voor verschillende omgevingen. Het is zeker een ideale uitkomst voor mensen die krassen en vlekken in de terrastegels storend vinden. De keramische terrastegels zijn een kwaliteitsproduct dat vele technieken kent. Tegelhandel Van der Rijt heeft meer dan veertig verschillende soorten keramische terrastegels, opgedeeld in verschillende groepen:

  • Hardsteenlook;
  • Leisteenlook;
  • Betonlook;
  • Houtlook;
  • Tegeldragers.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diverse tegels? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Sint Anthonis, dichtbij Veghel!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën