Skip to main content
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom
  • Natuursteen op maat gemaakt
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Meer dan 100.000 m² tegels uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 3000 m² showroom

Tegels Veghel

Tegelhandel Van der Rijt uit Sint Anthonis levert een uitgebreid assortiment van tegels in de regio Veghel. In 1970 begonnen in Sint Anthonis, zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een bloeiende tegelhandel met een ruime voorraad aan tegels van verschillende merken, voor binnen én voor buiten. Zo hebben wij diverse keramische tegels in allerlei looks en verschillende maten voor onder andere keukens, woonkamers en badkamers. Ook voor natuursteen tegels zijn wij dé specialist in de regio! Bestel eenvoudig uw nieuwe tegels online of neem contact op voor meer informatie.

Prachtige vloertegels voor binnen

Vorm, kleur, materiaal en grootte van vloer- en muurtegels bepalen samen de uitstraling in uw huis. Ongetwijfeld vindt u bij ons de tegels die bij u passen. Maar ook voor buiten, op het terras of rond het zwembad bieden wij een ruim assortiment aan tegels, opsluitbanden en zwembadranden in natuursteen of keramiek uitgevoerd. Dankzij onze grote voorraad zijn wij in staat om men snelle levertijden te bieden tegen een uitstrekende prijs.

Keramische terrastegels

Tegelhandel Van der Rijt is niet alleen gespecialiseerd in tegels voor binnen, maar dus ook voor buiten. De keramische terrastegels zijn steeds meer in opkomst, en een uitstekend alternatief voor tegels van natuursteen. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende looks, zoals hout of natuursteen. Door speciale technieken te gebruiken, kan zelfs het verweerde uiterlijk van natuursteen in keramiek nagebootst worden en is het verschil niet te zien.

De keramische terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en vloeistofdicht. De eigenschappen van deze tegels maken het uiterst geschikt voor verschillende omgevingen. Het is zeker een ideale uitkomst voor mensen die krassen en vlekken in de terrastegels storend vinden. De keramische terrastegels zijn een kwaliteitsproduct dat vele technieken kent. Tegelhandel Van der Rijt heeft meer dan veertig verschillende soorten keramische terrastegels, opgedeeld in verschillende groepen zoals:

Kijk in het menu onder Keramische tegels en ontdek de veelzijdigheid van deze schitterende muur- en vloerbedekkers!

Bezoek Tegelhandel Van der Rijt in regio Veghel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diverse tegels? Natuurlijk kunt u dan, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Ook nodigen u graag uit in onze showroom voor het bekijken van ons zeer uitgebreide assortiment tegels in Sint Anthonis, niet ver van Veghel. Maak gauw een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook voor een impressie van de mogelijkheden.

Hit enter to search or ESC to close