Tegels Valkenswaard

Benieuwd wat Tegelhandel Van Der Rijt voor u kan betekenen? Breng een bezoekje aan één van onze showrooms en laat u volledig onderdompelen op dé locatie voor tegels. Op rijafstand van Valkenswaard vindt u bij ons tegels in Sint-Anthonis. Met expertise en vakkennis bedienen onze medewerkers u graag. Niet alleen voor tegels binnen- of buitenshuis, ook andere maatwerk producten als vensterbanken, muurafdekkers of dorpels vindt u bij ons. Dat is het complete assortiment aan tegels wat door Van Der Rijt wordt aangeboden, volledig afgestemd op de behoefte van de hedendaagse klant!

Onderhouden van tegels Valkenswaard

Naast het complete assortiment bieden wij ook onderhoudsproducten aan. Deze zijn noodzakelijk om uw tegels in goede conditie te behouden. Met de juiste reinigers en beschermers kunt u nog vele jaren genieten van uw mooie tegelvloer. Daarnaast biedt Van Der Rijt ook diverse verwerkingsmaterialen aan voor u vloer. Deze hebben allen als doel om uw tegelvloer langdurig te beschermen. Twijfels over het gebruik van een beschermingsmiddel of de werking ervan? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via de mail of telefoon. Ook kunt u langskomen voor een directe uitleg over een van onze producten. Onze specialisten informeren u graag en beantwoorden uw vragen.

Indien u al een keuze heeft gemaakt voor de perfecte tegel, vindt u deze ongetwijfeld op onze website. De prijzen die vermeld staan, zijn inclusief btw en exclusief transportkosten. Heeft u een vraag over een gemaakte bestelling of over het verkrijgen van een monster? Bezoek dan de webpagina 'werkwijze'. Hier vindt u veelgebruikte vragen over onze dienstverlening. Wordt uw vraag desondanks niet beantwoord op deze pagina? Onze medewerkers staan klaar om u een stapje verder te helpen. Van Der Rijt is dé tegelhandel voor regio Valkenswaard. Wij zorgen dat u op een rustige wijze uw droomtegel vindt op het internet of bij ons in de showroom!