TEGELS UDEN

U twijfelt over de keuze van de tegel. Bij Van Der Rijt vindt u een ruime keuze aan vele soorten tegels. Wij hebben tegels voor zowel uw badkamer, keuken, woonkamer als tuin. Daarnaast hebben we ook wand- en vloertegels voor de badkamer in diverse soorten en maten. De vorm en kleur, het materiaal, grootte en leg patroon bepalen gezamenlijk de uitstraling van uw badkamer. Kom eens langs bij Van Der Rijt nabij Uden en kies uw tegel volledig naar smaak en wens.

Tegelhandel regio Uden

U hoort en ziet het ongetwijfeld steeds vaker: grote tegels. Dit is een trend die steeds meer mensen volgen bij de keuze voor tegels. Veelal wordt er dan gebruik gemaakt van mozaïek tegels om een unieke uitstraling te creëren. Deze kleine toevoeging, kleine badkamertegels, geven een leuk accent in bijvoorbeeld een nis of als strook achter het bad. Bij dé tegelhandel in regio Uden vindt u een grote keuze aan tegels voor de nieuwste trend!

Vloertegels Uden

Het ruime assortiment van Van Der Rijt is niet alleen gericht op tegels binnenshuis, ook voor buiten hebben we vele vloertegels. Zo bieden wij mooie keramische terrastegels aan. Deze tegels zijn een goed alternatief voor natuursteen. De keramische terrastegels zijn vloeistof dicht en kras bestendig. Wij hebben meer dan 40 soorten terrastegels in verschillende soorten en maten. Het assortiment is opgedeeld in de volgende groepen:

Van Der Rijt kan haar tegels tegen gunstige prijzen aanbieden, terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit komt doordat wij de tegels veelal betrekken uit China en Italië. Laat u zich inspireren en kom een kijkje nemen in onze ruim opgezette showtuin en showroom. De meeste tegels zijn direct uit voorraad leverbaar. Wilt u graag de tegels in Uden geleverd krijgen? Bij een bestelling vanaf € 500,- wordt uw bestelling franco geleverd binnen 1 a 2 weken. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.