TEGELHANDEL VOOR SINT-ANTHONUS | VENRAY | UDEN

U koopt een nieuw huis en wilt van uw nieuwe huis een thuis maken. De keuze van de juiste tegels is dan van essentieel belang. Bijna niets heeft in het huis zoveel invloed als de tegels. Natuursteen of toch keramiek? Tegelhandel Van Der Rijt helpt u graag bij de keuze om uw droompaleis naar wens te maken!

SHOWROOM

Van Der Rijt heeft meerdere showrooms voor de producten, ieder gericht op haar eigen productgroep. Wilt u uw tuin van nieuwe terrastegels voorzien of toch een nieuwe tegelvloer aanleggen? Door het complete assortiment kunnen wij u voorzien van de juiste oplossing binnen- en buitenshuis. Bezoek één van onze showrooms om een blik te werpen met uw eigen ogen of bel direct om met een van onze adviseurs in contact te komen. Wij staan voor u klaar met een passend advies en de juiste oplossing! Onze showroom is gevestigd in Sint-Anthonis en op korte afstand van Venray en Uden. Ideaal om een keertje één van onze uitgebreide showrooms te bezoeken!

TEGELVLOER

Tegelhandel Van Der Rijt is met recht een specialist op haar vakgebied te noemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij aan onze klanten een breed en compleet assortiment aanbieden. Voor het maken van een tegelvloer bieden wij onder andere de volgende soort tegels aan:

  • Keramische tegels;
  • Natuursteen;
  • Terrastegels.

Daarnaast biedt Van Der Rijt onderhoudsproducten aan als Sealguard en Moeller Stone Care. Een tegelvloer vergt zeer goed onderhoud, waardoor wij reinigers en beschermers aanbieden in ons assortiment. Behalve onderhoudsproducten zijn er ook verwerkingsmaterialen om de tegelvloer van goed onderhoud te voorzien. Zo biedt Tegelhandel Van Der Rijt een groot assortiment aan van verwerkingsmaterialen. Wij hebben topmerken als Omicol, Ardex, Varistone en Schonox om uw vloer te beschermen. Zo heeft u kwaliteitsproducten in huis om uw tegels netjes en goed verzorgd te houden!