Tegels Oss

Van der Rijt heeft het grootste assortiment aan tegels voor Oss en omgeving. Wij zijn trots op het feit dat we al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Oss zijn. Door het betrekken van tegels uit (veelal) het buitenland, hanteren wij zeer gunstige verkoopprijzen en kunnen we de kwaliteit waarborgen. In onze showroom van meer dan 2000 m2 vindt u al onze tegels. U kunt dan denken aan onder andere keramische tegels, terrastegels en natuurstenen vloeren.

Keramische tegels

Bij Van der Rijt vindt u diverse soorten keramische tegels. Al deze tegels beschikken over een zeer intense kleur door het bakproces. Hierdoor zijn de tegels erg sterk, kleurvast, maatvast, duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast nemen keramische tuintegels geen vocht of vuil op en zijn ze eenvoudig te reinigen. Met andere woorden zijn het de ideale tegels voor bij u thuis!

Natuurstenen vloertegels

Bij oprichting heeft Van der Rijt zich ook gespecialiseerd in natuurstenen vloeren voor zowel binnenshuis als buiten. Wij bieden een zeer ruim assortiment natuursteen tegels, met ieder zijn eigen afwerking. De meest gebruikte soorten zijn basalt, Belgisch hardsteen, graniet, hardsteen, leisteen, marmer en travertin. Voor iedereen heeft Van der Rijt veel smaken en dus keus in huis.

Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw tuin of woning? Bezoek dan onze showroom of showtuin waar u alle natuurstenen en overige tegels zult vinden. Wilt u direct uw tegels bestellen? Bij ons bestelt u eenvoudig en snel uw tegels per mail of telefoon. Als de tegels op voorraad zijn, heeft u ze binnen twee weken in huis. Bestelt u boven een bedrag ter waarde van €500,-? Dan bezorgen wij uw tegels gratis in Oss en omgeving. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u van een passend advies!