Tegels Nijmegen

In omgeving Nijmegen is Van Der Rijt een erkende tegelhandel. Door de jaren heen is ons assortiment steeds completer geworden. Van Der Rijt is gespecialiseerd in de volgende tegels en producten:

Van Der Rijt kent een grote voorraad, waardoor wij in staat zijn om u snel en vakkundig te voorzien van kwaliteit tegels. In combinatie met het feit dat we gunstige verkoopprijzen hanteren, zorgt dit ervoor dat Van Der Rijt de specialist is voor tegels in Nijmegen. Onze showroom is gevestigd in Sint-Anthonis, op korte afstand van grotere plaatsen als Venray en Nijmegen.

Vloertegels Nijmegen

Actief op zoek naar de juiste tegel? Dan zult u merken dat er vele mogelijkheden en dus alternatieven zijn. Zo zijn er voor tegels talloze kleuren, motieven, patronen en formaten mogelijk. Indien u kijkt naar een vloertegel, dan wordt er veelal gekozen voor een neutrale tegel. Hierbij kunt u het formaat en de kleur afstemmen op de wandtegels. U kunt er ook voor kiezen om dit juist te contrasteren. In ogenschouw dient genomen te worden dat vloertegels wel op een wand kunnen worden toegepast, maar niet andersom. Dit komt doordat vloertegels een sterkere glazuurlaag hebben, waardoor de kans op slijtage veel kleiner is. Al met al zijn er vele combinaties te bedenken om iets naar wens te laten maken!

Tegelhandel regio Nijmegen

Van Der Rijt is al jaren de specialist op het gebied van onder andere badkamertegels, daarom zijn wij dé tegelhandel voor regio Nijmegen. Wilt u echt en alleen de perfecte tegels voor uw badkamer? Kom eens langs en vraag naar de opties. Zelfs als u op zoek bent naar goedkope tegels in Nijmegen, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden diverse restpartijen tegels aan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Bekijk onze goedkope wandtegels of kom eens kijken in onze showroom. Voor meer informatie over ons assortiment kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.