Tegels Helmond

Heeft u pas een nieuw huisje en wilt u graag nieuwe tegels kopen voor u huis in Helmond? Dan bent u bij Van der Rijt in Sint-Anthonis aan het juiste adres. Wij bieden u diverse soorten tegels van hoogstaande kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Met meer dan 40 jaar specialisatie in keramische tegels bent u bij ons verzekerd van een vakkundig advies. De keramische tegels bieden wij aan in verschillende uitvoeringen, afmetingen en diktes. Het assortiment beslaat onder andere

Onze tegels brengen vele voordelen met zich mee. Zo zijn wand en vloertegels bijzonder slijt- en krasvast. Afhankelijk van de specificaties zijn deze daarnaast bruikbaar in alle soorten ruimtes, zowel binnen als buiten. Nederlandse ongeglazuurde tegels zijn bestand tegen vorst en vlekken, dubbelhard en gemakkelijk te onderhouden. Keramische tegels zijn dus onderhoudsvriendelijk, slijtvast en vorstbestendig.

Badkamertegels

Bij Van der Rijt vindt u alle soorten badkamertegels in verschillende formaten. In ons assortiment hebben we meerdere witte tinten voor een neutrale en frisse uitstraling. Verder hebben we mozaïek tegels om de badkamer een intiemere sfeer te geven. De meeste badkamertegels kunnen wij direct uit voorraad leveren. Ideaal om snel te kunnen genieten van een nieuwe badkamer in uw huis!

Goedkope tegels

Voor goedkope tegels in en rondom Helmond zit u bij ons goed. Door het aanbieden van restpartijen tegels, kunnen wij zeer aantrekkelijke prijzen hanteren voor diverse tegels. Zeer handig wanneer u iets minder geld wilt besteden aan tegels, terwijl u toch wilt beschikken over kwaliteit tegels.

Voor meer informatie over ons ruime assortiment kunt u direct contact met ons opnemen. Of kom eens een kijkje nemen bij onze grote showroom die gevestigd is in Sint-Anthonis. Onze medewerkers staan voor u klaar en kunnen u goed adviseren over welke tegel u het beste kunt kiezen voor thuis!