Tegels Gennep

Heeft u genoeg van uw oude tegels in huis of tuin? En wilt u graag nieuwe plaatsen? In Sint Anthonis vindt u uw partner op het gebied van tegels in regio Gennep: Van der Rijt. Wij kunnen u een compleet tegelassortiment aanbieden, waardoor u gegarandeerd een product kunt vinden naar wens. Wilt u niet teveel geld uitgeven? Maakt u zich dan geen zorgen. Van der Rijt kan een gunstige verkoopprijs hanteren en daarbij de kwaliteit van de producten waarborgen. Er wordt doelgericht en efficiënt gewerkt, zodat wij u als klant van de beste adviezen en producten kunnen voorzien.

Natuursteen Gennep

Natuursteen is een uitstekend product dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Wij bieden natuursteen in verschillende soorten en maten aan. Hierbij kunt u denken aan: graniet, basalt en hardsteen. Samen met een van onze ervaren medewerkers gaat u op zoek naar dé tegel die het beste bij u past. Ook hebben wij natuursteen op maat. Zo heeft u een ruime keuze aan vensterbanken, dorpels voor aan uw raam of deur en zwembadranden. Vergeet niet om regelmatig uw vloer te onderhouden. Van der Rijt biedt verschillende onderhoudsproducten aan waar u uw tegels mee kunt reinigen en beschermen. Ook hebben wij verwerkingsmateriaal van verschillende topmerken, zoals: Varistone, Ardex, Schonox en Omnicol. Door onze ruim veertig jaar lange ervaring kunnen wij u garanderen van de beste prijs-kwaliteitsverhouding van natuursteen.

Last van zakkende en niet gelijk liggende vloer- en/of wandtegels? Kies dan voor een leveling systeem! Deze voorkomt hoogteverschillen van uw vloer- en/of wandtegels.

Contact

Bent u aan het twijfelen over de inrichting van uw tuin of terras? Laat u dan inspireren door onze showtuin. Deze kunt u vinden op 'De Staat' in Sint Anthonis. Enige vragen over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door middel van een telefoontje of e-mail. U zult zo spoedig mogelijk antwoord krijgen op uw vraag!