Tegels Eindhoven

Tegelhandel Van Der Rijt is al meer dan 40 jaar een begrip in de omgeving van Eindhoven. Met een zeer ruim assortiment aan diverse tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Van Der Rijt is gespecialiseerd in wand- en vloertegels, keramische terrastegels, natuursteen en diverse onderhoudsproducten. U kunt bij ons terecht in een zeer ruime showroom en showtuin van wel meer dan dan 2000m2! Doordat wij de tegels veelal uit het buitenland halen, worden er zeer scherpe en gunstige verkoopprijzen voor onze klanten gehanteerd. Voor tegels Eindhoven komt u daarom naar Van Der Rijt!

Badkamertegels Eindhoven

Een nieuw huisje gekocht in Eindhoven, maar is de badkamers niet echt mooi te noemen? Bij Van Der Rijt vind u alle soorten badkamertegels in verschillende formaten. Zo kunt u denken aan witte tinten voor een frisse en neutrale uitstraling. Maar ook aan mozaïek tegels om de badkamer een intiemere sfeer te geven of houtlook tegels welke steeds vaker door heel het huis gebruikt worden. Voor alle soorten en maten bent u bij Van Der Rijt aan het juiste adres. Zelfs combinaties van verschillende soorten, formaten en kleuren zijn bij ons mogelijk. Dit geeft uw badkamer een uniek en dynamisch karakter, zoals u nog niet eerder heeft gezien! Kom naar onze showroom in Sint-Anthonis vlakbij Eindoven voor meer inspiratie en om het gehele assortiment te bekijken.

WITTE WANDTEGELS 15X15 (GLANS & MAT WIT)

Tegelhandel regio Eindhoven

Ook wanneer u op zoek bent naar vloertegels in Eindhoven, is tegelhandel Van Der Rijt de specialist. Met een groot assortiment aan natuurstenen vloeren kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Naast de standaard formaten van 60x60, 80x80 en 30x60 hebben wij ook bijzondere formaten en maatwerk natuursteen. Veel gebruikte natuursteen soorten zijn:

Voor vragen over onze tegels kunt u contact met ons opnemen. Of kom een kijkje nemen bij dé tegelhandel voor regio Eindhoven en vindt de perfecte tegel. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen!