Tegels Boxmeer

Voor een ruim assortiment tegels in omgeving Boxmeer, is v.d. Rijt dé specialist op het gebied van tegels. Wij hebben diverse soorten tegels van hoge kwaliteit, in verschillende soorten en maten en tegen gunstige prijzen. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in keramische tegels. Dankzij onze voorraad is het voor ons mogelijk om u snel en vakkundig te voorzien van de juiste kwaliteit producten. Ons assortiment keramische tegels bestaat uit:

  • - Witte wandtegels
  • - Klassieke witjes
  • - Houtlook tegels
  • - Wand- en vloertegels

Keramische tegels zijn tegenwoordig uitermate populair en worden veel gebruikt in Nederland. Overal zijn de tegels te vinden en dat heeft zo ook zijn redenen. De tegels zijn namelijk krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Wanneer de producten eenmaal behandeld zijn, dan heeft u niet veel onderhoud meet aan de tegels. Zeker een uitkomst voor de mensen die krassen en vlekken storend vinden!

Mozaïek

Daarnaast hebben wij verschillende mozaïek tegels om de badkamer bijvoorbeeld een intiemere sfeer te geven. Ook mogelijk om toe te passen in de keuken en de hal, toch net iets anders dan de standaard tegels. v.d. Rijt tegelhandel heeft een geweldig aanbod aan kleuren en patronen voor de keramische terrastegels. Zij maken samen met u een zorgvuldig keuze. Zo kunt u nog jaren genieten van uw hoge kwaliteit tegels.

Heeft u verder nog vragen over het bezorgen rondom Boxmeer? U kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom in Sint Anthonis!