Tegels Best

Tegels Best

Tegelhandel Van der Rijt voorziet u van een passend advies op het gebied van tegels in de regio Best. Onze verkoopmedewerkers beschikken over uitstekende productkennis, zodat u altijd de tegels verkrijgt die u wenst. Ook voor vragen omtrent het onderhoud en/of de verzorging van uw tegels helpen wij u graag.

Tegelhandel regio Best

Met 50 jaar ervaring staan wij bekend als dé tegelhandel in de regio van Best. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment weten uit te breiden en te complementeren. Als tegelspecialist herbergt ons uitgebreide assortiment:

U vindt bij Tegelhandel Van der Rijt een compleet aanbod aan zowel keramische (terras)tegels als natuursteen. Door opsplitsing van onze bedrijven weten wij het hoogste resultaat voor onze klanten te realiseren. Met volledige focus naar u als klant voorzien wij u van de juiste producten en informatie.

Kwaliteit tegels!

Door grote aantallen tegels uit het buitenland te betrekken, garanderen wij alléén het allerbeste voor onze klanten. U verkrijgt een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding voor de tegels. Bovendien kent Tegelhandel Van der Rijt de volgende voordelen:

  • Grote voorraad van wel 100.000 m² tegels;
  • Ruime showrooms met een totaal oppervlakte van 3.000 m²;
  • Wij staan voor een snelle levering door heel Nederland!

U kunt direct een offerte aanvragen voor de tegels via onze website. Weet u niet zeker of de tegels wel volledig tot hun recht komen in uw omgeving? Bezoek onze ruime showrooms waar de producten representatief gepresenteerd staan. U verkrijgt zodoende een goede impressie van de mogelijkheden. Uiteraard staan onze verkoopmedewerkers met een passend advies voor u klaar, alléén uw wensen tellen!

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet op onze site gevonden? Stel dan gerust uw vraag aan ons.

Blader door onze productcategorieën