SERVER STORING

    In verband met een storing zijn wij helaas niet bereikbaar via de mail en kunnen wij niet in ons computersysteem. Voor vragen kunt u ons bereiken op 0485-382614. Excuses voor het ongemak. 
Showrooms

De showroom van onze Tegelhandel is gericht op keramische tegels voor wc, badkamer, keuken en woonkamer. In deze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan wandtegels, stroken, vloertegels en plinten in diverse stijlen en voor elk budget.

Neem alvast een kijkje in onze showroom!

In deze showroom kunt u een ruime keuze maken uit natuurstenen, wandbekleding en vloeren voor keuken en woonkamer. Naast deze showroom kunt u ook een kijkje nemen in onze showtuin voor de aankleding van uw tuin of terras. Zo vindt u in deze showroom naast vloertegels ook keramische terrastegels, muurafdekkers, stapelblokken, opsluitbanden, trapblokken, stone panels en zwembadranden.

Neem alvast een kijkje in onze showroom!

Deze showroom is gericht op natuurstenen bouwmaterialen zoals deurdorpels, raamdorpels, spekbanden, vensterbanken, schoorsteenplaten en muurafdekkers. Uiteraard kunt u in deze showroom ook terecht voor aanrecht- en tafelbladen.

Neem alvast een kijkje in onze showroom!