Muurafdekkers

Bij iedere muur zijn muurafdekkers aanwezig. In feite kan een mooie muur niet zonder muurafdekkers. Zie het als een mooie jas voor de muur. Het springt niet uit het oog, maar indien het ontbreekt ziet de muur er raar en apart uit. Maar waarom zouden mensen muurafdekkers aanschaffen voor hun muren? Het antwoord is bescherming. Net zoals bij een jas beschermt de muurafdekker de muur. Erosie vindt vaak plaats doordat het materiaal wordt blootgesteld aan regen, wind en ijs. Behalve dat muurafdekkers dus een mooie toevoeging aan uw muren zijn, biedt het ook functionele voordelen!

SOORTEN AFDEKKERS


Bij Van Der Rijt heeft u meerdere mogelijkheden om de juiste muurafdekker voor uw muur te kiezen. Bij ons is het aan zes zijden volledig afgewerkt, waardoor u altijd een kant en klare muurafdekker ter beschikking krijgt. Van der Rijt heeft diverse afdekkers op voorraad in diverse bewerkingen en afmetingen. Er is een standaard lengte van 1 meter en de breedte varieert van 15 centimeter tot 35 centimeter. Zo heeft u altijd de juiste maat bij Van Der Rijt!

In ons assortiment van muurafdekkers heeft u de keuze uit chinees hardsteen, middelgrijze graniet en basalt. Deze zijn in het assortiment te vinden onder de respectievelijke namen 'Spotted Blue Gezoet', 'Padang Dark' en 'Olivian Black'. Onder deze namen vindt u nog meer bewerkingen. Neem gerust uw tijd om rustig alle mogelijkheden te bekijken!

SHOWTUIN BEZOEKEN


U twijfelt over uw keuze en wilt toch erg graag die natuursteen muurafdekker eerst in het echt zien? Geen probleem! Bij Van Der Rijt in Sint-Anthonis staan onze verkoopmedewerkers klaar om u verder te helpen. In onze showtuin en showroom zijn een breed scala van onze producten aanwezig, waardoor u altijd een goed zicht op de producten kunt leggen. Kom vandaag nog langs en laat uzelf direct adviseren door één van onze verkopers!