Muurafdekkers

Onmisbaar bij een mooie muur zijn de muurafdekkers die dienen voor een perfecte afwerking. Tevens bieden muurafdekkers bescherming tegen slechte weersomstandigheden waaraan de muur kan worden blootgesteld. Behalve dat muurafdekkers een mooie toevoeging aan uw mieren zijn, bieden ze dus ook funtionele voordelen!

SOORTEN AFDEKKERS


Bij Tegelhandel Van Der Rijt heeft u meerdere mogelijkheden om de juiste muurafdekker voor uw muur te kiezen. Onze muurafdekkers zijn aan zes zijden volledig afgewerkt. U vindt in ons uitgebreide assortiment diverse afdekkers op voorraad in diverse bewerkingen en afmetingen. Er is een standaard lengte van 1 meter en de breedte varieert van 15 centimeter tot 35 centimeter. 

In ons assortiment van muurafdekkers heeft u de keuze uit Chinees hardsteen, middelgrijze graniet en basalt. Deze zijn in het assortiment te vinden onder de respectievelijke namen 'Spotted Blue Gezoet', 'Padang Dark' en 'Olivian Black'. Onder deze namen vindt u nog meer bewerkingen. Neem uw tijd om rustig alle mogelijkheden te bekijken!

SHOWTUIN BEZOEKEN


Twijfelt u over uw keuze en wilt u eerst graag die natuursteen muurafdekker eerst in het echt zien? Geen probleem! Neem een kijkje in onze showtuin en showroom voor een duidelijk beeld. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.