Natuursteen

Natuursteen staat bekend om zijn geweldige eigenschappen. Zo heeft een natuurstenen vloer weinig tot geen onderhoud nodig. Bovendien is het slijtvast, duurzaam en is iedere tegel uniek. Een natuurstenen vloer geef uw woning net een beetje extra sfeer. Tegelhandel Van der Rijt biedt u een ruime keuze aan natuursteen tegels. U kunt denken aan tegels voor uw terras of tuinpaden. Dankzij onze grote voorraad zijn wij in staat om u zo snel mogelijk te voorzien van de tegels die u wenst. 

Groots assortiment natuursteen tegels

Wanneer u op zoek gaat naar natuursteen tegels voor uw vloer zult u merken dat er tegels zijn in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de tegels die het beste bij u past. Zo heeft u de keuze uit basalt, graniet en hardsteen. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom(s).

Naast onze ruime keuze aan natuursteen tegels hebben wij ook natuursteen op maat. Zo vindt u een ruime keuze aan dorpels voor uw raam of deur of muurafdekkers en vensterbanken van natuursteen.