Houtlook Tegels

Altijd al mooie houtlook tegels in uw badkamer of wc willen hebben? Bij Van Der Rijt zijn er vele houtlook tegels in diverse afmetingen en stijlen. Ideaal voor bekende ruimtes als de woonkamer, keuken, badkamer of wc! Door de veelzijdigheid van het materiaal kan het gebruikt worden in zwaarbelaste ruimtes, waar normaal gesproken echt hout niet toegepast kan worden.

Houtlook tegels als keramisch TEGELS

Een zeer populaire vorm van keramische tegels zijn houtlook tegels. Deze worden veelvuldig toegepast als sfeervol keramisch parket. Hiermee profiteert u niet alleen van al het comfort dat keramische tegels te bieden hebben, maar geniet u ook van de unieke en warme uitstraling van hout dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Door het uitgebreide assortiment kunnen wij u houtlook tegels aanbieden in vele stijlen. U kunt dus uw eigen plek naar wens inrichten bij Van Der Rijt!

 

VOORDELEN

Houtlook tegels bieden in tegenstelling tot een echte houten vloer vele voordelen. Zo zijn ze bijzonder krasbestendig, duurzaam en slip- en slijtvast. Bovendien is het gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvrij. Zeg maar gedag tegen de jaarlijkse behandelingen en moeilijkheden! In combinatie met het feit dat ook vloerverwarming mogelijk is, zijn de tegels bij uitstek ideaal voor in de woonkamer. Verder is deze houtstructuur tegels uitermate geschikt bij het gebruik in ruimtes waar de vloer bestand moet zijn tegen grote hoeveelheden voetstappen. Van Der Rijt biedt een breed assortiment aan, zodat u altijd uw gedroomde vloer weet te creëren.

Bent u al overtuigd? Of twijfelt u toch nog een klein beetje over uw keuze? U kunt altijd snel en direct contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom, zodat u de tegels met eigen ogen kunt zien. Onze verkopers staan voor u klaar met een lekker bakje koffie of thee, om u uitgebreid te informeren over ons complete assortiment aan tegels!