Muurafdekkers

MUURAFDEKKERS

Bent u op zoek naar muurafdekkers? Bekijk de mogelijkheden op onze website of kom langs in onze showroom. Wij heten u van harte welkom!

Muurafdekkers zijn onmisbaar voor een perfecte afwerking van een muur. Bovendien bieden muurafdekkers van natuursteen bescherming tegen slechte weersomstandigheden. Ze bieden dus ook functionele voordelen!

Prachtige muurafdekkers van natuursteen

Tegelhandel Van Der Rijt levert diverse muurafdekkers in verschillende bewerkingen en afmetingen voor uw muur. Er is een standaard lengte van 1 meter en de breedte varieert van 15 centimeter tot 35 centimeter. Verder zijn onze producten aan zes zijden volledig afgewerkt.  Er is een standaard lengte van 1 meter en de breedte varieert van 15 centimeter tot 35 centimeter. In ons assortiment van muurafdekkers heeft u de keuze uit Chinees hardsteen, middelgrijze graniet en basalt. Deze zijn in het assortiment te vinden onder de respectievelijke namen 'Spotted Blue Gezoet', 'Padang Dark' en 'Olivian Black'. Neem gerust uw tijd om de mogelijkheden te bekijken!

Bezoek onze showtuin voor een impressie

Twijfelt u over uw keuze en wilt u de producten in het echt zien? Geen probleem. Kom langs in onze showtuin om al onze natuursteen muurafdekkers te bekijken. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord!

You've just added this product to the cart: