PASTORELLI tegels

Pastorelli is sinds 1967 actief op de keramische markt en sinds 2004 toegetreden tot de Del Conca Group. Pastorelli biedt een breed assortiment van vloertegels. Enkele voorbeelden van deze series zijn: Pastorelli Quarzdesign, Pastorelli Trend, Pastorelli Himalaya en Pastorelli View 360. Breng een bezoek aan onze showroom(s) voor het bekijken van Pastorelli tegels of bestel direct via de website van Tegelhandel Van der Rijt. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag met een passend advies.

Prachtige vloer- en wandtegels van Pastorelli

Met een ruime ervaring van meer dan vijftig jaar is Pastorelli een bekend begrip op het gebied van keramiek. Hedendaags vindt u de Pastorelli tegels dan ook veelvuldig in badkamers, woonkamers en slaapkamers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van tegelviewer. Dit online hulpmiddel laat de gewenste tegels in natuurlijke omgevingen zien. Zodoende heeft u makkelijk en snel in kaart hoe de tegels eruit zien!

Tegelhandel Van der Rijt is de laatste uitgegroeid tot dé tegelspecialist van Nederland. Wij bieden een compleet assortiment van gerenommeerde topmerken. Kom langs en maak kennis met onze prachtige tegels. Onze verkoopmedewerkers verwelkomen u graag!

You've just added this product to the cart: