KRONOS tegels

Bent u op zoek naar Kronos tegels? Dan bent u aan het juiste adres bij Tegelhandel Van der Rijt. Kronos is een topmerk binnen de keramische wereld. Kronos vervaardigt sinds 1980 keramische producten en heeft de laatste jaren goed ingespeeld op de vraag naar hardsteenlooks. Een aantal populaire series van Kronos zijn bijvoorbeeld: Carriere du Kronos, Les Bois, Metallique, Prima Materia en Woodside. Kijk hieronder voor de mogelijkheden bij Tegelhandel Van der Rijt! Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Kronos keramische tegels

De mogelijkheden van Kronos tegels kunnen hedendaags eindeloos genoemd worden. Van vloer- tot wandtegels, de tegelfabrikant biedt voor iedere smaak dé juiste tegels. Wilt u de Kronos tegels op locatie zien? Breng dan een bezoek aan onze showrooms. Daarnaast kunt u gebruikmaken van tegelviewer. Met behulp van deze online tool kunt u de tegels bekijken in de badkamer, woonkamer of slaapkamer. Ideaal voor het verkrijgen van een impressie.

Met Tegelhandel Van der Rijt kiest u voor kwaliteit

Wij kopen onze tegels groots in. Hierdoor kunnen wij zorg dragen voor een uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. Onze verkoopmedewerkers denken bovendien graag met u mee bij de keuze van tegels. Door onze jarenlange ervaring weten wij voor elke omgeving het juiste product te adviseren.

Bestel uw Kronos vloertegels

Heeft u vragen of wilt u snel uw Kronos tegels bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Een indruk van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen door een bezoekje te brengen aan onze pagina op Facebook. Tegelhandel Van der Rijt laat graag aan u zien waarom wij dé tegelspecialist van Nederland zijn.

You've just added this product to the cart: