ISLA tegels

Bestel Isla tegels bij Tegelhandel Van der Rijt. Dit doet u eenvoudig door het aanvragen van een offerte. Heeft u op onze website niet de gewenste Isla tegels gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij denken gericht met u mee en verstrekken u een advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom(s) op De Staat te Sint-Anthonis. Vanuit onze inspirerende showroom en -tuin bieden wij een begeleiding op maat.

Altijd dé perfecte tegelvloer

In het assortiment van Tegelhandel Van der Rijt vindt u diverse soorten Isla tegels in verschillende formaten en kleurtinten. Bent u op zoek naar passende vloertegels bij u thuis? Wilt u betonlooktegels of kiest u juist voor de warme uitstraling van hout in uw woonkamer? Voor al uw vloerwensen bent u bij Tegelhandel Van der Rijt aan het juiste adres. Neemt u gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Zo vindt u bijvoorbeeld de onderstaande series in ons assortiment:

Een zeer populaire tegel in de Isla Ceramica serie is de Isla Stone Pit tegel. Deze grote vloertegel is uitermate geschikt voor zowel uw woon- als badkamer. Klik gerust door voor een impressie van de mogelijkheden.

Bij uitstek úw tegelhandel

Als tegelhandel zijn wij ontzettend hard gegroeid de laatste jaren. Hier zijn wij zeer trots op. U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht voor uw nieuwe tegelvloer. Om alvast een kleine impressie te verkrijgen van Tegelhandel Van der Rijt, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door vakmanschap en kennis.

Koop uw Isla tegels online

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe Isla tegels door contact op te nemen. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken in onze showroom? Geef ons gerust een belletje: 0485-382614. Wij helpen u graag.

You've just added this product to the cart: