ISLA tegels

Bestel Isla tegels bij Tegelhandel Van der Rijt door het aanvragen van een offerte. Heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij kunnen vervolgens gericht met u meedenken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom(s) op De Staat te Sint-Anthonis.

Isla tegels in diverse formaten en kleurtinten

Wij bieden onze Isla tegels in diverse formaten en kleurtinten aan. Kiest u voor een betonlook? Wilt u liever de warme uitstraling van hout in uw woonkamer? Voor al uw vloerwensen bent u bij Tegelhandel Van der Rijt aan het juiste adres. Neemt u gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Door gebruik te maken van tegelviewer, kunt u zelfs de tegels in natuurlijke omgevingen laten terugkomen. Ideaal om alvast een impressie van de tegels te verkrijgen!

Mogelijkheden tegels bij Tegelhandel Van der Rijt

Onze tegelhandel is de laatste jaren ontzettend gegroeid en biedt hedendaags een uitgebreid aanbod aan tegels. Tegelhandel Van der Rijt biedt gerenommeerde tegelmerken in diverse formaten en stijlen aan. Bestel direct Isla tegels via onze website of kom langs in onze showrooms. Onze verkoopmedewerkers verwelkomen u graag!

Trots op onze Isla Ceramica series

Wij zijn trots op onze tegels. Bekijk daarom onze pagina op Facebook om kennis te maken met Tegelhandel Van der Rijt!