GRESPANIA tegels

Porseleinen tegels, metaal design. Bestel Grespania tegels bij Tegelhandel Van der Rijt. Heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom(s) op De Staat te Sint-Anthonis.

Vloertegels en wandtegels van Grespania

Grespania staat voor het produceren van innoverende en variërende tegels met een eigen karakter. Grespania tegels zijn dan ook een inspiratie van stijl en uiterlijk. Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u een uitgebreid aanbod aan Grespania wand- en vloertegels. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Grespania Avalon;
  • Grespania Dock;
  • Grespania Lavica.

Offerte aanvragen

Bij enige twijfels kunt u tegelviewer gebruiken om de Grespania tegels in natuurlijke omgevingen te bekijken. Overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug met een passende offerte!

Door de jaren heen is Tegelhandel Van der Rijt uitgegroeid tot dé tegelspecialist. Gevestigd in Sint-Anthonis (Noord-Brabant) leveren wij gerenommeerde tegelmerken door heel Nederland. Bestel direct de gewenste tegels of neem contact op voor meer informatie!

You've just added this product to the cart: