FLAVIKER tegels

Flaviker is een Italiaanse tegelfabrikant die zowel wand- als vloertegels fabriceert. Met 19 series is Flaviker sterk vertegenwoordigd in de wereld van keramische vloertegels. Wilt u meer informatie over Flaviker tegels? Onze showroom ontleent zich perfect om in alle rust vele soorten tegels te bekijken. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Tegelhandel Van der Rijt. Wij helpen u graag met een passend tegeladvies!

Prachtige betonlook tegels

Met Flaviker Hyper of Flaviker Backstage kiest u voor prachtige betonlook tegels. Zo kunt u uw woonruimte een stoere en industriële uitstraling geven. Weet u niet zeker welke Flaviker tegels het mooiste in uw omgeving passen? Maak dan gebruik van onze tegelviewer. Met behulp van deze online tool kunt u de tegels in natuurlijke omgevingen laten terugkomen. Ideaal om alvast een impressie van de mogelijkheden te verkrijgen!

Maak kennis met Tegelhandel Van der Rijt

Wij nodigen u graag uit op locatie om kennis te maken met diverse tegelseries. Onze tegelspecialisten kunnen u dan ook passend tegeladvies geven. Bij enige vragen kunt u contact opnemen met Tegelhandel Van der Rijt. U vindt onze tegelhandel in Sint-Anthonis, Noord-Brabant.

You've just added this product to the cart: