FLAMINIA tegels

Bent u op zoek naar stijlvolle tegels voor uw vloer? Tegels die trendy, leuk en modern zijn? Vraag dan direct een offerte aan voor Flaminia tegels bij Tegelhandel Van der Rijt. U kunt daarnaast langskomen op locatie om de tegels in het echt te bekijken!

Kenmerken Flaminia tegels

Flaminia is van oudsher een Italiaanse tegelfabrikant en loopt voorop qua kwaliteit, innovatie en design. U vindt Flaminia tegels bij Tegelhandel Van der Rijt in diverse series: Flaminia Dream en Flaminia Masai. Neemt u gerust een kijkje en laat u verrassen door het ongekende design. Liever de tegels op locatie zien? Dan bent u van harte welkom op locatie in Sint-Anthonis. Onze tegelspecialisten geven u graag passend advies voor uw vloer.

Waarom kiezen voor Tegelhandel Van der Rijt?

Met Tegelhandel Van der Rijt kiest u voor een ervaren tegelspecialist. Door groot in te kopen kunnen wij onze tegels tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wij kunnen verder onze kwaliteit waarborgen door in te kopen bij gerenommeerde tegelfabrikanten. Bent u enthousiast over onze Flaminia tegels? Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Wij kunnen de tegels vervolgens in korte tijd bij u thuis afleveren!

You've just added this product to the cart: