DEL CONCA tegels

Kiest u voor Del Conca tegels? Dan kiest u voor kwaliteit! Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of breng een bezoek aan Tegelhandel Van der Rijt. Wij bieden diverse series Del Conca tegels aan tegen scherpe prijzen!

Prachtige houtlook tegels van Del Conca

Del Conca heeft diverse houtlook tegels om uw vloer te verfraaien. U kunt dan denken aan: Del Conca Alchimia, Del Conca Climb en Del Conca Da Vinci. Wilt u passend advies voor uw vloer? Neemt u dan gerust contact met ons op en laat u adviseren door één van onze tegelspecialisten. Wij helpen u graag om dé perfecte vloer te verkrijgen.

Compleet assortiment van tegels

Van wand- tot vloertegels, u vindt bij Tegelhandel Van der Rijt een compleet aanbod aan tegels. Bezoek gerust eens één van onze showrooms en laat u verrassen door het overweldigende aanbod. Door onze jarenlange ervaring hebben wij door de jaren heen een prachtig assortiment van tegels weten op te bouwen. Kom gerust eens langs en bekijk de mogelijkheden in onze showrooms. Via tegelviewer kunt u alvast de tegels in een badkamer, woonkamer of keuken bekijken!

You've just added this product to the cart: