Cerdomus tegels

Bent u op zoek naar Cerdomus tegels? Bekijk de mogelijkheden bij Tegelhandel Van der Rijt, dé tegelspecialist! Cerdomus is één van de bekendere Italiaanse tegelfabrikanten. Het bedrijf is opgericht in 1969 en heeft hedendaags een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Cerdomus werkt sinds 2007 met digitale decoratie om een nog betere uitstraling te kunnen benaderen. Dit zorgt ervoor dat Cerdomus tegels elke gewenste uitstraling naar voren laat komen!

Series Cerdomus tegels

De volgende series kent Cerdomus momenteel: Cerdomus Anima, Cerdomus Durango, Cerdomus Kairos, Cerdomus Kyrah, Cerdomus Pietra Di Assisi, Cerdomus Portico, Cerdomus Stage Point, Cerdomus Tableau en Cerdomus Theme Collection. Neemt u gerust een kijkje op onze website en maak gebruik van tegelviewer. Met dit online hulpmiddel kunt u de tegels bekijken in natuurlijke omgevingen. Ideaal om alvast te bepalen of de tegel bij u thuis past.

Een offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor Cerdomus tegels bij Tegelhandel Van der Rijt of breng een bezoek aan onze showroom(s). Deze zijn gevestigd op De Staat te Sint-Anthonis. Bij het bestellen van tegels kunt u kiezen om uw tegels te laten bezorgen of op te halen. De keuze is volledig aan u!

You've just added this product to the cart: