Cercom tegels

Bent u op zoek naar Cercom tegels? Voor de aanleg van een nieuwe, innovatieve vloer in uw woning? Bestel uw Cercom tegels bij Tegelhandel Van der Rijt. Zo verkrijgt u een prachtige tegelvloer met een warm Italiaans karakter bij u thuis. Heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom op De Staat te Sint-Anthonis. In onze inspirerende showroom en -tuin vindt u altijd dé perfecte tegels.

Cercom Gravity tegels

Het merk Cercom staat voor moderne tegels met een natuurlijke uitstraling. Door de combinatie van modern met een natuurlijke uitstraling passen de Cercom tegels te allen tijde naadloos in uw interieur. U vindt bij Tegelhandel Van der Rijt diverse series van het merk Cercom tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Zo vindt u onder andere de volgende series in ons assortiment:

Plaats uw bestelling

Wij helpen u graag, zodat u dé juiste tegelvloer bij u thuis verkrijgt. Plaats eenvoudig uw bestelling online door het aanvragen van een offerte. Daarnaast kunt u direct langskomen in onze showroom voor begeleiding op maat. Wilt u snel passend advies voor uw nieuwe tegels? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0485-382614. Door de jaren heen hebben wij al vele huishoudens geholpen aan prachtige Cercom tegels. Hier zijn wij zeer trots op. Maak alvast kennis met diverse opgeleverde tegels door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina. Hedendaags is Tegelhandel Van der Rijt bij uitstek úw specialist in tegels.

You've just added this product to the cart: