ETERNO IVICA tegeldragers

Verstelbare tegeldragers voor keramische terrastegels. Flexibel, goedkoop en snel te plaatsen direct op dakbedekkingssystemen.
Deze kunststof tegeldragers voor keramische terrastegels bieden talloze oplossingen om oneffenheden in het dakvlak te compenseren en om zo een stabiel en perfect gladde vloer te realiseren. Ook geschikt voorhet ophogen van vloeren om buizen op het dakvlak uit het zicht te halen.

Alle 4 resultaten

 • 0 out of 5

  ETERNO IVIKA Tegeldrager SE Zelfregulerende Kop

  In hoogte verstelbaar, voorzien van een zelfregulerende kop die een hellingshoek van miximaal 5% corrigeert. Draagkracht 1200 kg, rubber kop tbv geluidsreductie en antislip. Kan worden nagesteld met stelsleutel. Voorzien van verwijderbare spreidingsnokken.
 • 0 out of 5

  ETERNO IVIKA Tegeldrager NM

  In hoogte verstelbaar, voorzien van draaibare kop. Draagkracht 1200 kg, rubber kop tbv geluidsreductie en antislip. Kan worden nagesteld met stelsleutel. Voorzien van verwijderbare spreidingsnokken.
 • 0 out of 5
  Wissen

  ETERNO IVIKA Tegelclips voor kantopsluiting

  De tegelclips zijn ontworpen om de tegel en de kantenopsluiting te onderbreken. Deze tegelclips zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn voorzien van een opstaande neus welke dient als schokdemper waarmee de vloer word opgespannen. Door het opspannen van de vloer ontstaat meer stabiliteit.
 • 0 out of 5
  Wissen

  ETERNO IVIKA Verstelsleutel

  Door gebruik van een stelsleutel zijn deze tegeldragers voor keramische terrastegels tot op de millimeter nauwkeurig te stellen tijdens de verwerking.