RAGNO tegels

Bent u op zoek naar een nieuwe, innovatieve vloer voor in uw woning? Het liefst met een warm Italiaans karakter? Bestel Ragno tegels bij Tegelhandel Van der Rijt. Wij bieden diverse Ragno series aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, zodat wij persoonlijk voor u kunnen kijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom(s), deze zijn gevestigd op De Staat te Sint-Anthonis.

Keramische tegels bestelt u bij Tegelhandel Van der Rijt!

Met keramische tegels creëert u prachtige leefruimtes. Van stoere tinten tot een warmere uitstraling, Ragno biedt diverse series aan voor iedere wens. Bij Tegelhandel Van der Rijt kunt u onder andere terecht voor de volgende series:

  • Ragno Boom;
  • Ragno Concept;
  • Ragno Rewind.

Bij uitstek dé tegelspecialist!

Bekijk de series op uw gemak op onze website of kom langs in onze showrooms. Op locatie kunnen onze verkoopmedewerkers u voorzien van passende adviezen. Door onze jarenlange ervaring als tegelhandel weten wij voor iedereen dé juiste tegelvloer te adviseren. Tegelhandel Van der Rijt: voor prachtige Ragno tegels bij u thuis!

You've just added this product to the cart: