NOVABELL tegels

Bent u op zoek naar tegels voor een nieuwe, innovatieve vloer in uw woning? Bestel NovaBell tegels bij Tegelhandel Van der Rijt voor het creëren van een Italiaans karakter. Wij bieden diverse NovaBell series aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Heeft u op onze website niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom(s), deze zijn gevestigd op De Staat te Sint-Anthonis.

Vloertegels van kwaliteit

NovaBell tegels kunnen zowel uitstekend binnen als buiten geplaatst worden. Dit is afhankelijk van de stijl die u wilt creëren. Bij Tegelhandel Van der Rijt vindt u diverse series van NovaBell:

  • NovaBell My Space;
  • NovaBell Overland;
  • NovaBell Kingstone.

Het is belangrijk om de juiste vloertegels voor uw woning te kiezen. De aanschaf is prijzig en bovendien kunt u, bij goed gebruik, nog lang genieten van uw tegelvloer. Wij adviseren u daarom graag om tot de juiste keuze te komen. Voor passend advies kunt u contact met ons opnemen. Een offerte aanvragen voor NovaBell tegels doet u hier.

You've just added this product to the cart: