Castelvetro tegels

Tegelhandel Van der Rijt heeft prachtige Castelvetro tegels in het assortiment. Met deze tegels verkrijgt u een vleugje Italië in uw woonkamer, waarbij de nadruk op het design en de vormgeving ligt. Bestel uw houtlook tegels direct bij Tegelhandel Van der Rijt en geniet van de uitstraling van écht hout in uw woonkamer. Wilt u liever de keramische tegels zien? Geen probleem. Wij heten u van harte welkom in onze showroom(s), gevestigd op De Staat te Sint-Anthonis.

Castelvetro Ceramiche: Always, Fusion en meer

Castelvetro tegels zijn uniek, zonder monotone herhalingen. Hierdoor voelt elke ruimte met deze prachtige tegels levendig aan. Als echte tegelspecialist raden wij daarom Castelvetro Ceramiche voor iedereen aan. U kunt bij ons terecht voor de volgende collecties:

Bekijk de tegels in hun natuurlijke omgeving door gebruik te maken van onze tegelviewer. Zo kunt u eenvoudig Castelvetro tegels zien in een keuken, woonkamer of badkamer!

Bestel direct bij Tegelhandel Van der Rijt

Als tegelhandel bieden wij een ruime ervaring van vijftig jaar. U kunt daarom rekenen op kwaliteit en een uitstekende service. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u op Facebook terecht voor een indruk van de mogelijkheden. Wij zijn dé specialist voor prachtige Castelvetro tegels!

You've just added this product to the cart: