Marmerlook Tegels

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels hebben de elegante uitstraling van echt marmer, maar hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Bij Tegelhandel van der Rijt heeft u keuze uit een ruim assortiment marmerlook tegels van topkwaliteit. De glans, aders en de structuur in onze marmerlook tegels zorgen ervoor dat deze niet van echt marmer te onderscheiden zijn.

Marmerlook is chique en tijdloos

De keramische marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met name de grote tegels geven een statige uitstraling aan de ruimte. Iedere woonkamer, badkamer of keuken wordt omgetoverd tot een waar paleis. Iedere tegel is uniek qua structuur, om zo dicht mogelijk bij echt marmer te blijven. In de badkamer kunt u de marmerlook tegels bijvoorbeeld ook op de muren plaatsen voor een echt badhuis-gevoel. Een paar gouden details, zoals goudkleurige kranen maken deze stijl helemaal af.

Kenmerken keramische marmerlook tegels

- Niet van echt marmer te onderscheiden
- Klassiek, chique en tijdloos design
- In veel verschillende afmetingen verkrijgbaar
- In verschillende afwerkingen verkrijgbaar
- Marmerlook tegels zijn erg gemakkelijk in onderhoud
- Marmerlook tegels zijn overal te gebruiken en geschikt voor vloerverwarming

Bekijk ons assortiment marmerlook tegels

Wij hebben meer dan 25 verschillende marmerlook tegels op voorraad. Op onze website vindt u een impressie van onze collectie. Hier kunt u ook direct een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om diverse tegelcombinaties te bekijken in onze tegelviewer. Wij begrijpen dat u de kwaliteit van de tegels zelf wilt komen bekijken. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers adviseren u graag over onze marmerlook tegels.

You've just added this product to the cart: