Houtlook tegels bottom

Tegels van het keramisch parket

Een zeer populaire vorm van het keramisch parket zijn houtlook tegels. Deze worden veelvuldig toegepast als sfeervolle keramische tegels. Hiermee profiteert u niet alleen van al het comfort dat keramische tegels te bieden hebben, maar geniet u ook van de unieke en warme uitstraling van hout dat nauwelijks van “echt” te onderscheiden is. Tegelhandel Van der Rijt biedt een uitgebreid assortiment van houtlook tegels, waardoor u uw eigen omgeving naar wens kunt inrichten!

Vloertegels van houtlook zijn uniek en warm

Keramische vloertegels van houtlook bieden in tegenstelling tot een “echte” houten vloer vele voordelen. Zo zijn keramische houtlook tegels:

  • Bijzonder krasbestendig;
  • Duurzaam;
  • Slip- en slijtvast.

Bovendien zijn keramische vloertegels makkelijk te reinigen en onderhoudsvrij. Voor meer informatie omtrent het reinigen en schoonmaken van uw tegels verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.  Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hoe u uw vloer het best kunt onderhouden. Verder zijn er vele mogelijkheden bij het leggen van houtlook tegels. U kunt dan denken aan het plaatsen van vloerverwarming.

Vraag direct een offerte aan!

Bent u al overtuigd van houtlook tegels? Of twijfelt u nog over uw keuze? U kunt altijd contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom(s), zodat u de tegels met eigen ogen kunt zien. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord voor een passend advies! Volgt u Tegelhandel Van der Rijt al op Facebook? Via dit kanaal kunt u namelijk alvast een goede impressie verkrijgen van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Gevestigd op De Staat te Sint-Anthonis heet Tegelhandel Van der Rijt u alvast welkom in onze showroom(s)!