Keramische Terrastegels

Keramische terrastegels zijn het alternatief op natuursteen. Keramische terrastegels zijn krasbestendig en 100% vloeistof dicht. Voor mensen die krasjes en vlekken storend vinden is de keramische terrastegel de uitkomst! Deze tegels bieden u een goede en onderhoudsvriendelijke vloer met een prima antislip. Van der Rijt BV heeft meer dan 40 soorten keramische terrastegels op voorraad staan. Dit heeft als voordeel dat wij u een breed assortiment kunnen tonen en snel kunnen leveren. Van der Rijt BV betrekt haar terrastegels veelal uit China & Italië.

Magnum Outdoor

Meer info +
Magnum Outdoor
Een verzameling van Keramische Terrastegels van diverse fabrieken. Uit voorraad leverbaar!

Caesar Outdoor

Meer info +
Caesar Outdoor
Keramische Terrastegels van het merk Caesar. '100% Made in Italy'

Ragno Outdoor

Meer info +
Ragno Outdoor
Keramische Terrastegels van het Italiaanse merk Ragno. Uit voorraad leverbaar!

Kronos Outdoor

Meer info +
Kronos Outdoor
Keramische Terrastegels van het Italiaanse merk Kronos. Op bestelling leverbaar.

Waarom keramische terrastegels?

Keramische terrastegels zijn tegenwoordig uitermate populair en dat heeft een goede reden. Keramische tegels bezitten namelijk diverse gunstige eigenschappen die ze bijzonder geschikt maken voor dagelijks gebruik in uiteenlopende omgevingen. Ze zijn onder meer uitermate slipvast, onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en hygiënisch.
 

Aantrekkelijke prijzen

Deze grote voordelen zorgen ervoor dat keramische terrastegels in veel gevallen de ideale keuze zijn. Op onze website vindt u een breed aanbod tegels voor op uw terras in een diversiteit aan verschillende stijlen. Wij verzekeren u niet alleen van producten van uitermate hoge kwaliteit, maar ook van zeer voordelige prijzen.